GRATIS verzending vanaf 50 euro

Grondverf

Grondverf ook wel primer genoemd. Is een eerste laag op een ondergrond hout, metaal of kunststof. is een bassislaag voor schilderwerk. Grondverf of primer zorgt ervoor een optimale hechting tussen de ondergrond en de volgende laklagen. dat de verf of lak beter hecht aan het oppervlak. 
 
Bekijk ook: Vulmiddel, PlamuurMuurverf, Lak, Rollers & Beugels, Kwasten, Afdekken, Schuren

Producten 1-12 van 18

Pagina
Sorteer op
Sudwest Acryl All-Grund Spray
€ 22,17
Sikkens Cetol BL Natural Mat
€ 47,71 € 44,49
Sikkens Rubbol BL Endurance Primer
€ 54,81
Sikkens Redox AC Multi Primer RAL 9001
€ 51,00 € 45,91
Sikkens Redox BL Forte
€ 86,76 € 78,08
Sikkens Redox AK Primer
€ 50,22 € 45,19
Sikkens Rubbol Primer Extra
€ 48,96 € 48,96
Sikkens Rubbol Primer
€ 25,07 € 25,07
Sikkens Redox BL Multi Primer
€ 45,01 € 40,51
Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer
€ 49,11 € 49,11
Sikkens Rubbol Primer Express
€ 47,03 € 47,03
Sikkens Rubbol BL Isoprimer
€ 57,23 € 52,49

Producten 1-12 van 18

Pagina
Sorteer op

Grondverf kopen bij Sikkenscenteronline.nl  
Zonder goede basis geen goed eindresultaat. Grondverf wordt ook wel primer genoemd en zorgt voor een optimale hechting tussen de ondergrond en de eindlaag. Gebruik de filters wanneer je specifiek op zoek bent naar grondverf geschikt voor kunststof, hout of metaal
 
Grondverf op kleur  
Bestel jouw grondverf of primer op kleur bij sikkenscenteronline.nl. Grondverf is verkrijgbaar in verschillende glansgraden.  
Let op! Speciaal op kleur gemengde grondverf mag niet worden geretourneerd. Wil je meer weten over retourneren? Lees hier.
 
Sikkens grondverf 
Kies een grondverf of primer die het best bij jouw schilderklus past. Hieronder de populairste grondverven van Sikkens op een rij:  
 
Sikkens Rubbol BL Endurance Primer  
Sikkens Rubbol BL Endurance Primer is een sneldrogende watergedragen primer voor buiten. Werkt ideaal onder de Rubbol BL Endurance High Gloss. 
 
Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer  
Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is een zijdeglanzende watergedragen grondverf voor binnen. Deze primer werkt ideaal in combinatie met de huidvetbestendige aflakken Rubbol BL Rezisto Mat, Rubbol BL Rezisto Satin en Rubbol BL Rezisto High Gloss.  
 
Sikkens Rubbol BL Primer
Sikkens Rubbol BL Primer is een watergedragen, sneldrogende grondverf of primer geschikt voor binnen. De grondverf is toepasbaar voor verschillende ondergronden.  

Sikkens Rubbol Primer 
Sikkens Rubbol Primer is een allround grondverf voor buiten. Zeer goed schuurbaar en toepasbaar voor meerdere ondergronden. 

Sikkens Rubbol Primer Extra 
Sikkens Rubbol Primer Extra is een zijdeglanzende grond- en voorlak voor een langdurig hoge glans. Deze grondlak zorgt ervoor dat een hoogglans afwerking met bijvoorbeeld Rubbol XD en Rubbol SB de optimale hoge glans behoudt. 
 
Reparatie- en schilderbenodigdheden 
Vullen, egaliseren en hout repareren doe je met de Producten van Polyfilla PRO. Polyfilla PRO is al ruim 60 jaar dé reparatie expert.  Polyfilla PRO biedt specialistische oplossingen voor de vakman. Bekijk hier het assortiment van Polyfilla PRO: vulmiddel, plamuur, reparatiemiddel en egalisatiemiddel
 
Meesterhand is het professionele non-paint A-merk van AkzoNobel en exclusief verkrijgbaar op sikkenscenteronline.nl. Meesterhand is onmisbaar voor de vakschilder. Bekijk hier het Meesterhand assortiment: afplakken, afdekken, kitten, verfbakken, emmers en roosters, kwasten, rollers en beugels, en wandbekleding.