GRATIS verzending vanaf 50 euro

Vloercoating

Vloercoatings bieden bescherming, geven kleur en maken een vloer slipvast en waterdicht. Een vloercoating is geschikt voor zandcementdekvloeren en vloeren van beton of andere steenachtige ondergronden. Een vloercoating kan binnen toegepast worden op vloeren in bedrijven, utiliteitsbouw en woningen. Voor buiten zijn vloercoatings toepasbaar op parkeergaragevloeren, galerijvloeren en balkons met hoge belastbaarheid.   

Bekijk ook: Muurverf, Lak, Voorstrijk, Grondverf, Egalisatiemiddel, Handgereedschap, Veiligheid en Bescherming

7 producten

Sorteer op
Glitsa Parketlak PT Hoogglans
€ 36,42 € 40,46
Glitsa Parketlak PT Mat
€ 15,97 € 14,37
Sikkens Wapex 660 Mat Set
€ 69,39 € 62,46
Sikkens Wapex 647 Semi-mat
€ 306,40 € 275,76
Glitsa Parketlak PT Eiglans
€ 15,97 € 14,37
Sikkens Wapex 650
€ 49,73 € 44,76
Sikkens Wapex 660 set
€ 71,21 € 63,44

7 producten

Sorteer op

Vloercoating kopen bij sikkenscenteronline.nl
Heb je een vloer of balkon te schilderen? Kies dan uit een van onze vloercoatings van de merken Glitsa en Sikkens. Bij sikkenscenteronline.nl zijn vloercoatings verkrijgbaar in dekkend of transparante afwerking

 

Vloercoating op kleur
verschillende afwerkingen zoals mat, zijdeglans en hoogglans.
Letop! Speciaal op kleur gemengde lak mag niet worden geretourneerd. Wil je meer weten over retourneren? Lees hier.

 

Sikkens Vloercoating
Kies een binnen of buiten lak die het best bij jouw schildersklus past. Hieronder de populairste coatings voor vloeren van Sikkens op een rij:

 

Sikkens Wapex 660 Mat Set
Sikkens Wapex 660 mat Set is een watergedragen, twee-componenten matte coating voor een duurzame afwerking van de binnenvloer.

 

Wapex 650
De Wapex 650 is een één-component, sneldrogende kras- en slijtvaste watergedragen vloercoating.  De Wapex 650 is leverbaar in vrijwel alle kleuren en zeer geschikt voor de afwerking van balkon- en binnenvloeren.

 

Sikkens Wapex 647 Semi-Mat
Sikkens Wapex 674 Semi-mat biedt tot 10 jaar aan duurzame bescherming en is leverbaar in vrijwel alle kleuren. Geschikt voor de afwerking van beton- en galerijvloeren.

 

Reparatiemiddelen en schildersbenodigdheden
Reparen, vullen, egaliseren en houtreparatie doe je met Polyfilla PRO.  Bekijk hier het sikkenscenteronline.nl aanbod van Polyfilla PRO: plamuur, vulmiddel, egalisatiemiddel en reparatiemiddel. Meer weten over Polyfilla PRO? Gan dan naar www.polyfillapro.com.

 

Meesterhand is het non-paint merk voor de vakschilder. Meesterhand producten zijn exclusief verkrijgbaar op sikkenscenteronline.nl. Producten van Meesterhand: afdekken, afplakken, kitten, kwasten, rollers en beugels, verfbakken, emmers en roosters en wandbekleding.

 

Hulp of advies nodig?
Met vragen of advies over vloercoating neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier.