GRATIS verzending vanaf 50 euro

Retourneren

Het kan gebeuren dat je per ongeluk te veel of een verkeerd product hebt besteld. Met uitzondering van op kleur gemengde producten kun je je aankopen binnen veertien dagen retourneren. Ons retourproces bestaat uit 5 stappen.

Stap 1: Aanmelden retour

Je kunt je retour aanmelden via deze link.
Nadat je je retour via de link hebt aangemeld, ontvang je jouw retourlabel via de mail. Het retourneren is voor eigen rekening. De kosten van het retourlabel worden verrekend met het te crediteren bedrag.

Stap 2: Verpakken product

De producten dienen in hun originele verpakking te zitten alvorens terug te kunnen sturen. Dit betekent zowel de verpakking behorende bij het product als de verzendverpakking. Controleer of het product goed is verpakt. Eventuele beschadigingen door eigen toedoen of door de bezorger is voor eigen risico. De eventueel beschadigde retour ontvangen producten brengen wij in mindering op het te crediteren bedrag.

Stap 3: Printen retourlabel

Print het retourlabel uit dat je via de e-mail van ons hebt ontvangen en plak het op de originele verzenddoos.

Stap 4: Retour zenden

Je bent op tijd als je de producten terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Geef je pakket dus binnen 14 dagen na datum van je retourmelding af bij een PostNL pakketpunt.

Let op: Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Sikkens Center Online niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van producten die retour gestuurd worden. Vraag daarom op het PostNL pakketpunt altijd om een verzendbewijs en bewaar deze zorgvuldig, of laat het pakket verzekerd verzenden (kosten voor de koper).

Stap 5: Terugbetaling

Het aankoopbedrag, met aftrek van het retourlabel, ontvang je binnen enkele dagen maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na ontvangst van de retourzending in ons magazijn. Het bedrag wordt gecrediteerd naar dezelfde rekening waar de bestelling oorspronkelijk vanaf geschreven is.


Veelgestelde vragen:

Verf speciaal voor jou in de gewenste kleur gemaakt, nemen we niet retour.
Via je Track & Trace code kun je je zending volgen. Na afhandeling van je retour ontvang je een creditfactuur per mail.
Onze klantenservice helpt je graag verder! Neem dus gerust even contact met ons op.