GRATIS verzending vanaf 50 euro

Lak

Lakken zijn een dekkende of transparante verfsoort die als tussenlagen en uiteraard als afwerklaag gebruikt worden. Ze zorgen voor bescherming en verfraaiing van vrijwel alle ondergronden. Er wordt onderscheid gemaakt tussen lak op waterbasis en lak op oplosmiddelhoudende basis. Dit kan een traditionele lak op terpentinebasis zijn, maar uiteraard ook twee-componenten lak voor de speciale schilders klussen. Lakken zijn verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren en in vele glansgraden, van volledig mat tot een mooie bolle hoogglans. 

Bekijk ook: Grondverf, Kwasten, Rollers en Beugels, Afplakken, Reparatiemiddel, Schuren, Reinigen, verdunnen en verwijderen

 

Producten 1-12 van 30

Pagina
Sorteer op
Sikkens Rubbol SB
€ 34,76 € 34,76
Sikkens Rubbol BL Rezisto Spray
€ 164,11
Sikkens Rubbol BL Satura
€ 66,56 € 66,56
Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat
€ 35,33 € 35,33
Sikkens Rubbol BL Endurance High Gloss
€ 70,97
Glitsa Parketlak PT Hoogglans
€ 36,42 € 40,46
Glitsa Parketlak PT Mat
€ 15,97 € 14,37
Vista Aqua 2K PU Clear Extra Mat Set
€ 75,50
Vista Aqua 2K PU Clear Glans Set
€ 62,44
Sikkens Redox Pur Finish Satin
€ 80,77 € 72,70
Sikkens Redox Pur Finish High Gloss
€ 80,77 € 72,70
Sikkens Rubbol EPS Thix
€ 50,59 € 50,59

Producten 1-12 van 30

Pagina
Sorteer op

Lak kopen bij sikkenscenteronline.nl 
Bestel online bij sikkenscenteronline.nl de gewenste lak voor binnen of voor buiten en toepasbaar voor verschillende ondergronden. Op sikkenscenteronline.nl vind je een ruim assortiment lakken, waaronder van het merk Sikkens. Voor 20:00 besteld, dan versturen we jouw bestelling nog dezelfde avond.  


Lak op kleur  
Lak op sikkenscenteronline.nl is verkrijgbaar in vrijwel alle kleurcollecties die op de markt verkrijgbaar zijn. Uiteraard maar ook verkrijgbaar in de standaard RAL kleuren.  
Let op! Speciaal op kleur gemengde lak mag niet worden geretourneerd. Wil je meer weten over retourneren? Lees hier. 

Sikkens Lak  
Kies een binnen of buiten lak die het best bij jouw schildersklus past. Hieronder de populairste lakken van Sikkens op een rij:  


Sikkens Rubbol SB
Sikkens Rubbol SB is een uitstekend weersbestendige hoogglans buitenlak.


Sikkens Rubbol BL Endurance High Gloss
Sikkens Rubbol BL Endurance Hight Gloss is een watergedragen hoogglans buitenlak. De lak is zeer sneldrogend, waardoor je meerdere verflagen op 1 dag aan kunt brengen. De lak werkt ideaal in combinatie met de Rubbol BL Endurance Primer. 


Sikkens Rubbol XD High Gloss
Sikkens Rubbol XD High Gloss is een extreem weersbestendig en maximaal onderhoudsvrije hoogglans buitenlak. Tot wel 10 jaar beschermd tegen UV- en weersinvloeden. Rubbol XD zorgt voor een optimaal glans- en kleurbehoud voor langdurig mooi schilderwerk. De lak is geschikt voor 4-seizoenen onderhoud en ideaal in combinatie met Sikkens Rubbol Primer Extra.


Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss
Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss is een watergedragen hoogglans binnenlak. Extreem huidvetbestendig en krasvast voor langdurige mooie bescherming. Uitermate geschikt voor intensief gebruik. De binnenlak is ook verkrijgbaar in mat, zijdeglans en een speciaal verspuitbare variant. Bovendien ideaal in combinatie met de watergedragen grondverf voor binnen: Rubbol BL Rezisto Primer. 

Reparatie- en schildersbenodigdheden 
Polyfilla PRO, dé reparatie expert voor de vakman biedt specialistische oplossingen voor egaliseren, reparatie en vullen. Bekijk hier het assortiment van Polyfilla PRO: plamuur, vulmiddel, egalisatiemiddel en reparatiemiddel


Vakmanschap vraagt om Meesterhand. Meesterhand biedt de beste vaktools voor de professionele  vakschilder. Meesterhand biedt een compleet assortiment in: afdekken, afplakken, kitten, kwasten, rollers en beugels, verfbakken, emmers en roosters en wandbekleding.  
 

Lakken

Lakken zijn een dekkende of transparante verfsoort die als tussenlagen en uiteraard als afwerklaag gebruikt wordt. Er wordt onderscheid gemaakt tussen lak op waterbasis en lak op solventbasis. Dit kan dan traditionele lak op terpentinebasis zijn, maar uiteraard ook twee-componenten lak voor de speciale schildersklussen vind je bij Sikkenscenteronline.nl. Lakken zijn verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren en in vele glansgraden. Van volledig mat tot een mooie bolle hoogglans.

 

Lak zorgt voor:

  • - Een duurzaam eindresultaat
  • - Bescherming van vrijwel alle ondergronden
  • - Verfraaiing van vrijwel alle ondergronden