GRATIS verzending vanaf 50 euro

Muurverf

Muurverf is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare verf voor steenachtige ondergronden.  Schilders noemen een muurverf ook wel latex of saus.  Muurverf geeft de ondergrond kleur, maar beschermt de ondergrond ook tegen vuil en gebruikerssporen. Ook zijn er speciale muurverven met isolerende of schimmelwerende eigenschappen. Muurverven zijn er voor binnen en buiten gebruik, dekkend of transparant en in bijna alle kleuren te mengen.  

Bekijk ook: Binnenmuurverf, Buitenmuurverf, Kleurtesters, Kwasten, Rollers en Beugels, Afplakken, Plamuur, Handgereedschap, Verbakken, Emmers en Roosters

 

Producten 1-12 van 23

Pagina
Sorteer op
Sikkens Alpha Plafond Extreem Mat
€ 75,78 € 55,01
Alpha Recycle Mat Wit
€ 120,14 € 177,87
Sikkens Alphaxylan SF
€ 248,66 € 223,79
Sikkens Alphatex Satin SF
€ 251,68 € 231,18
Sikkens Alpha Projecttex
€ 46,89 € 33,64
Sikkens Alphatex SF
€ 33,70 € 24,30
Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
€ 39,81 € 29,02
Sikkens Alpha Topcoat
€ 220,22 € 204,85
Sikkens Alpha Metallic
€ 111,36 € 100,22
Sikkens Alphatex 4SO
€ 87,58 € 76,27
Sikkens Wapex 660 Mat Set
€ 69,39 € 62,46
Sikkens Alpha Isolux SF
€ 320,65 € 288,59

Producten 1-12 van 23

Pagina
Sorteer op

Muurverf kopen bij sikkenscenteronline.nl
Binnen en buiten muurverf in dekkend of transparant bestel je bij sikkenscenteronline.nl. Bij sikkenscenteronline.nl vind je merken als Sikkens, Meesterhand en Polyfilla PRO voor de professionele schilder. Op werkdagen voor 20:00 uur besteld? Zelfde avond nog verzonden.

 

Muurverf op kleur
Muurverf is verkrijgbaar in verschillende kleuren uit verschillende kleurcollecties zoals Flexa, Sikkens of het kleur van het jaar Wild Wonder. Niet zeker over de kleur? Bekijk dan onze Sikkens kleurtesters verkrijgbaar in Sikkens Rijks Kleuren.
Let op! Speciaal op kleur gemengde muurverven mogen niet worden geretourneerd. Lees hier onze retourbeleid.

 

Sikkens muurverf
Op zoek naar muurverf van kwaliteit? Bestel snel en eenvoudig Sikkens muurverven op sikkenscenteronline.nl.  Kies een muurverf voor binnen of buiten die het best bij jouw schildersklus past. Hieronder de populairste binnen en buiten muurverven van Sikkens op een rij:

 

Sikkens Alpha Prof Mat
Sikkens Alpha Prof Mat bestel je exclusief op sikkenscenteronline.nl.  Deze breed inzetbare matte watergedragen binnenmuurverf is. De binnenmuurverf is zeer geschikt voor vele soorten ruimten, waarbij kwaliteit en prijs belangrijke voorwaarden zijn. Bovendien goed te reinigen (schrobklasse 1) en soepel te verwerken.

 

Sikkens Alpha Recycle Mat
Sikkens Alpha Recycle Mat is een witte matte watergedragen binnenmuurverf bestaande uit tenminste 35% gerecyclede verf.

 

Sikkens Alphatex SF
Sikkens Alphatex SF is een matte muurverf voor binnen op waterbasis.  Met Alphatex SF maak je meer meters door het hoge rendement.  Door de optimale dekking zijn minder verflagen nodig. Bovendien bestaat deze muurverf uit herwinbare natuurlijke grondstoffen (Biobased) en is daarmee minder milieubelastend. De Sikkens Alphatex SF is ook in Satin te verkrijgen. 


Sikkens Alpha Topcoat
Sikkens Alpha Topcoat is een zijdeglanzende elastische buitenmuurverf voor strakke betonnen en bakstenen gevels. De muurverf voor buiten biedt extreem hoge bescherming tegen weersinvloeden en vuilaanhang.  

 

Sikkens Alphaloxan
Sikkens Alphaloxan is een matte elastische buitenmuurverf voor strak pleisterwerk en buitengevel isolatiesystemen. De muurverf voor buiten biedt extreem hoge beschering en is ideaal voor (na)geisoleerde gevels door de extreem waterdampdoorlaatbaarheid.

Sikkens Alphatex IQ Mat
Sikkens Alphatex IQ Mat is een matte buitenmuurverf die een uitstekende bescherming biedt voor gevels en onderzijde van balkons en galerijen. De muurverf voor buiten is snel regenvast, uitstekend waterdampdoorlaatbaar en bestand tegen het doorslaan van zouten.

 

Sikkens Alphatex 4SO
Sikkens Alphatex 4SO is een matte vochtregulerende buitenmuurverf die een zeer hoge bescherming biedt. Ideaal voor gebruik tijdens de koudere en nattere maanden van het jaar. De muurverf voor buiten is dus geschikt voor 4-seizoenen onderhoud, regenvast binnen 20 minuten en te verwerken bij een luchtvochtigheid tot wel 90%.

 

Reparatiemiddelen-  en schildersbenodigdheden
Polyfilla PRO is dé reparatie expert voor de vakman. Polyfilla PRO wordt exclusief verkocht op sikkenscenteronline.nl. Het merk biedt specialistische oplossingen voor vullen, egaliseren en reparatie. Bekijk hier het aanbod van Polyfilla PRO: plamuur, vulmiddel, egalisatiemiddel en reparatiemiddel.

 

Meesterhand biedt een ruim assortiment aan voor de echte vakschilder. Bestel nu de producten van Meesterhand: afdekken, afplakken, kitten, kwasten, rollers en beugels, verfbakken, emmers en roosters en wandbekleding. Voor meer informatie over de Meesterhand producten ga dan naar www.meesterhand.nl.

 

Hulp of advies nodig?
Hulp nodig bij het kiezen van een muurverf of heb je een vraag? Gebruik dan onze filters op de categoriepagina’s of neem contact op met sikkenscenteronline.nl via de klantenservice pagina.